Elektriker i Hellerup Elektriker i HellerupEksporter din bil Eksporter din bil

Vinduespudser Kbh vinduespudser kbh

Flexleasing er den samlede betegnelse for alle de leasingløsninger vi tilbyder. Med flexleasing undgår du, at betale den fulde registreringsafgift og nøjes med at betale registreringsafgiften for den ønskede leasingperiode.

Det er en attraktiv og fordelagtig løsning, især ved køb af eksklusive biler af høj anskaffelsespris, da registreringsafgiften i Danmark på nuværende tidspunkt er på ca. 150%.

HVORFOR VÆLGE LEASING FREM FOR KØB AF BIL?

Når du køber bil med dansk registreringsafgift, udgør afgiften en stor del af bilens værditab. Dette værditab reduceres markant ved flexleasing, da du nøjes med at betale registreringsafgiften for den ønskede leasingperiode. Fordelen ved flexleasing er, at du undgår et større værditabet end ved køb af bil.

 

Privatleasing

Størstedelen af de danske flexleasing kunder er private. Som privatkunde har du mange fordele ved flexleasing som ved erhvervsleasing, herunder lav likviditetsbinding, ingen kilometerbegrænsing og minimalt værditab.

Med privatleasing betaler du kun en procentdel af registreringsafgiften på bilen, som er indeholdt i den månedlige leasingydelse.

Eftersom bilen er uden afgift, kan man efter leasingperioden sælge bilen i hele Europa, hvor efterspørgslen på køretøjer typisk er større end herhjemme.

 

Erhvervsleasing

Flexleasing har blandt erhvervsdrivende længe været et fortrukket alternativ, da man med mindre kapitalbinding skaber muligheder for udvidelse af virksomheden.

Likviditeten styrkes og der frigøres kapital til andre kerneområder, ved at man blot betaler 15-30% af bilens værdi uden afgift ved indgåelse af leasingaftale. Man slipper for at tage dyre lån og det er mere overskueligt at udarbejde et budget, da driftsudgifterne er kendte på forhånd.

 

Splitleasing

Splitleasing gør det muligt at dele bilens omkostninger mellem erhverv og privat, fremfor blive at blive beskattet af fri bil. Kører du 80% erhvervskørsel og 20% privatkørsel, bliver 80% af bilens omkostninger faktureret til firmaet, mens 20% faktureres til dig privat.

Forudsætning for splitleasing er, at der fastsættes en holdbar fordeling mellem erhvervs- og privatkørsel. Dette gøres ved, at der føres kontrol over kørselsforbruget således, at fordelingen mellem den erhvervsmæssige og den private kørsel løbende kan dokumenteres.

Kørselsregnskabet genereres automatisk ved hjælp af bilens GPS-tracking enhed - du skal blot fordele gøremålene mellem privat og erhverv.

 

Er du stadig i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os.