Om os facebook script
Vi er erfarne branchefolk med et bredt kendskab til bilmarkedet både nationalt og i Tyskland.

Vores stærke kendskab inden for leasing sikrer, at du bliver rådført i at vælge den rette aftale og den rette bil.

Upgrade Leasing har derfor fokus på personlig rådgivning & kompetent vejledning, der garanterer tryghed, forudsigelighed og fleksibilitet på alle leasingaftaler.

HVORFOR UPGRADE LEASING?

Uanset om du er privat- eller erhvervskunde, tilbyder Upgrade Leasing altid følgende: 

  • Uforpligtende og kompetent personlig rådgivning
  • De dygtigste eksperter inden for leasing
  • Markedets bedste leasingløsninger
  • Tryghed, forudsigelighed og fleksibilitet
  • 100% Autotjek tryghedsforsikring

Hos os er du altid i trygge rammer

Vi tror på, at du som tilfreds kunde altid vil vende tilbage. Det er derfor vigtigt for os, at den leasingløsning du vælger matcher  bilens pris, specifikationer og udstyrspakke. Vores leasingløsninger er enkle og indeholder gennemskuelige leasingvilkår.

Hos Upgrade Leasing er restværdien altid fornuftig. Det betyder at du nemt kan fornye din leasingaftale eller få en ny leasingløsning ubehagelige overraskelser.

Vores tætte samarbejde med 100% Autotjek sikrer, at der gennemføres en fuld gennemgang af bilen inden den overdrages til dig. 100% Autotjek indeholder en tryghedsforsikring der dækker, som minimum de mekaniske og elektroniske dele under hele leasingperioden.

Vores mission

At kunne tilbyde markedets bedste leasingløsninger, der gør, at du finder den bil du søger i trygge rammer. Vores passion er biler og vores mission er, at du forbliver tilfreds under hele forløbet. Endvidere ser vi, at du altid går herfra med en behagelig oplevelse og viden om leasing som du altid kan bruge.

Vores vision

Med vores viden, ambitioner og kendskab til biler er det vores forpligtelse at sikre, at du altid er i centrum og får en nem, tryg og sikker leasingløsning til markedets bedste priser.